Veniu a visitar les nostres instal·lacions

Obrim les inscripcions per a les visites al nostre taller, i que la temporada per al proper curs serà  d’octubre a setmana santa.  Fora d’aquestes dates no podem garantir que siguem al taller ja que ens guanyem la vida portant els nostres jocs arreu del món.

Enguany celebrem els 25 anys de Guixot. Al llarg d’aquests anys, hem rebut la visita d’unes quantes escoles, i algunes de les quals repeteixen any rere any. Cosa que fa que quan ens diuen que els hi ha agradat, ens els creguem.

 

La vista al taller, té cinc parts:

Comencem amb:

  1. Una reflexió sobre la importància de la imaginació. Després del congrés dels mòbils a Barcelona on van presentar màquines intel·ligents, la imaginació és el patrimoni més important que tenim els humans i que ens diferencia de la resta d’essers vius.
  2. Després hi ha un temps per Jugar en un espai de 2000m2, amb uns 240 jocs.
  3. A continuació fem una reflexió sobre el procés de creació, i presentem la màquina de fer jocs, al teatre de Can Guixot.
  4. Després és el moment en que els alumnes, passen al taller i es posen a inventar jocs, amb un material que hem seleccionat i preparat per a ells.
  5. Per acabar es pot dinar en un espai compartit amb arbres, insectes i petits rèptils d’uns 5000m2.

 

Però si ho preferiu, també us podem portar, una col·lecció de jocs al patí. Al llarg de tot un matí o una tarda. Si és una escola de dues línies, els nens i les nenes poden sortir per cicles. Si us interessa només una sessió de tarda podem allargar una estona al final per  tal que també puguin jugar els pares.

I si encara en voleu més us podem portar els jocs, a l’aula. Tenim una col·lecció de jocs com els grans però amb un format més petit. Aquesta  col·lecció es munta a l’aula, a sobre les taules i són els mateixos alumnes els qui la canvien d’aula.


La visita al taller

...

Taller de creació de jocs

...

Una col·lecció de jocs al pati

...

Els jocs a l'aula

...