Loader

Contacte amb Guixot de 8

La vostra opinió i/o suggeriments són molt importants per a nosaltres!
Si ens vols contractar també pots omplir el formulari de contacte de sota.

Can Guixot s/n
08552 Taradell (Barcelona)
+34 619 760 781
+34 93 812 40 89

FORMULARI DE CONTACTE

   

  • De conformitat amb el que estableix la normativa vigent en Protecció de Dades de Caràcter Personal, l’informem que les seves dades seran incorporades al sistema de tractament titularitat de GUIXOT DE 8 – JOAN ROVIRA BOIX amb NIF 77272367A i domicili social situat al CAN GUIXOT S/N 08552, TARADELL, amb la finalitat d’atendre les seves consultes i remetre-li comunicacions comercials que puguin ser del seu interès. En compliment amb la normativa vigent, GUIXOT DE 8 – JOAN ROVIRA BOIX informa que les dades seran conservades durant el termini estrictament necessari per complir amb els preceptes esmentats anteriorment.
  • L’informem que tractarem les seves dades d’acord amb l’existència del seu consentiment.
  • GUIXOT DE 8 – JOAN ROVIRA BOIX informa que procedirà a tractar les dades de manera lícita, lleial, transparent, adequada, pertinent, limitada, exacta i actualitzada. És per això que GUIXOT DE 8 – JOAN ROVIRA BOIX es compromet a adoptar totes les mesures raonables perquè aquests es suprimeixin o rectifiquin sense dilació quan siguin inexactes.
  • D’acord amb els drets que li confereix la normativa vigent en protecció de dades podrà exercir els drets d’accés, rectificació, limitació de tractament, supressió, portabilitat i oposició al tractament de les seves dades de caràcter personal així com del consentiment prestat per al tractament dels mateixos, dirigint la seva petició a l’adreça postal indicada més amunt o al correu electrònic info@guixotde8.com.
  • Així mateix i d’acord amb el que estableix la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, en el seu article 21, sol·licitem també el seu consentiment exprés per enviar-li publicitat dels nostres productes o promocions que considerem puguin ser del seu interès, per correu electrònic o per qualsevol altre mitjà de comunicació electrònica equivalent.
  • L’informem que podrà revocar en qualsevol moment el consentiment prestat a la recepció de comunicacions comercials enviant un correu electrònic a l’adreça de correu electrònic: info@guixotde8.com.
  • Podrà dirigir-se a l’Autoritat de Control competent per a presentar la reclamació que consideri oportuna.