Loader

Veniu a visitar les nostres instal·lacions

Obrim les portes del taller a les escoles que ho vulguin!

VISITES AL TALLER:

 

Enguany celebrem els 25 anys de Guixot. Al llarg d’aquests anys, hem rebut la visita d’unes quantes escoles, i algunes de les quals repeteixen any rere any. Cosa que fa que quan ens diuen que els hi ha agradat, ens els creguem.

Obrim les inscripcions per a les visites al nostre taller. La temporada per al proper curs serà  d’octubre a setmana santa.  Fora d’aquestes dates no podem garantir que siguem al taller ja que ens guanyem la vida portant els nostres jocs arreu del món.

JOCS AL PATI

 

Però si ho preferiu, també us podem portar, una col·lecció de jocs al patí. Al llarg de tot un matí o una tarda. Si és una escola de dues línies, els nens i les nenes poden sortir per cicles. Si us interessa només una sessió de tarda podem allargar una estona al final per  tal que també puguin jugar els pares.

JOCS A L’AULA

 

I si encara en voleu més us podem portar els jocs, a l’aula. Tenim una col·lecció de jocs com els grans però amb un format més petit. Aquesta  col·lecció es munta a l’aula, a sobre les taules i són els mateixos alumnes els qui la canvien d’aula.